Belépés
Látogatók
Oldalainkat 1059 vendég böngészi
Fordítás
Hungarian Croatian Czech English French German Italian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian

Toborzó

PDFNyomtatásE-mail

 

A Székesfehérvári Szabad Királyi Lovagok Egyesülete tagfelvételt hirdet!

 

árjuk mindazok jelentkezését, akik kedvet éreznek a középkori lovagi kultúra megismerésére, a hagyományok ápolására. Alapvető célunk ugyanakkor minden leendő tagjelöltünkben az önművelődés s az önálló utánolvasás iránti igény felkeltése, támogatása. Leendő tagjaink tapasztalhatják meg, hogy milyen érzés korhű lovagi vértekben (láncingben és lemezvértben) korabeli fegyverekkel (különféle kardokkal, buzogányokkal, bárdokkal, szálfegyverekkel, íjjal) küzdeni. És nem utolsó sorban, milyen is lehetett egy középkori - szinte csak filmeken látható - vértes csatalovon ülni. Különbséget teszünk a hagyományos, középkori vívókódexekből merített és a filmeken használt kaszkadőr technikák között, noha mindkettőt oktatjuk.

Résztvevői vagyunk az ország jelentős hagyományőrző rendezvényeinek (székesfehérvári Királyi Esküvő, nagyvázsonyi Lánykérés és Lovagi torna, sümegi Várnapok) melyekről egyre több felkérést kapunk. Egyesületünk két kaszkadőr tagja filmes múlttal bír és folyamatos kapcsolatot ápol kaszkadőrcsapatokkal és koordinátorokkal.

FONTOS!!!

18 éves kor alatt az edzéseken való részvételhez szülői engedély szükséges, melyhez formanyomtatványt mi biztosítunk. A szülők felé mindenféle információt szívesen megadunk, sőt nagyon is szívesen vesszük érdeklődésüket.

Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődésed, vagy bármi kérdésed lenne a benne foglaltakkal kapcsolatban, bátran keress meg minket elérhetőségeinken.

 

Üdvözlettel:
Szauerwein Tibor
Sz.Sz.K.L.E.elnök

 


 

 

Ismerte már ezelőtt is a honlapot és tetszik-e az új arculat?
Új honlap